Blogolj!

Szereti, ha üldözik

József

És dániel péter újra írt a magyar válogatott kapcsán. 

Vicces és szánalmas volt ez a ma esti meccs. Két olyan "focicsapatot" láthattunk, amelyeknek fogalma sincsen erről a sportról. Erőnlét, technikai tudáés tehetség nélkül lődörögtek a magyar és az izlandi "játékosok" is a pályáés csalódást okoztak minden normális szurkolónak. Szóval eljött talán végre az ideje az önvizsgálatnak és a tényekkel való őszinte szembenézésnek. A magyar foci bizony egy kalap szar maradt annak ellenére, hogy sok százmilliárdnyi közpénzt herdáltak el rá feleslegesen a fideszes politikusbűnözők. A mai mérkőzés is világosan megmutatta, hogy ezeket a súlyos milliárdokat az ablakon szórták ki, ahelyett, hogy a magyar állampolgárok érdekében, értelmes célokra költötték volna el. Kár volt luxusstadionokat építeni minden libalegelőn, inkább a kórházakra és iskolákra kellett volna fordítani ezt a temérdek pénzt. Az is világosan látszik, hogy ezek a falábú magyar focisták csak egy dolgot fognak elérni ezen az EB-n is. A visszafelé induló buszt.

A múltkor visszafogott voltam, de ez már sok. 

Te utolsó senkiházi véglény! Nem látod, hogy egy orszáünnepli ezt a csapatot? Nem veszed észre, hogy senkinek nem jut eszébe a meccs alatt Orbán Viktor, vagy a Fidesz? Nem tűnik fel, hogy huszonötezer magyar utazott el Marseille-be, hogy lássa ezt a meccset? 

Te egy igazi szar alak vagy. Magadból csinálsz üldözött kisebbséget, mert egy idióta barom vagy, akinek minden fáj, ami a többieknek jóÉs mivel magadból csináltáüldözött kisebbséget ezért majd jössz hangosan, hogy téged a magyarok gyűlölnek. 

Igen. A magyarok téged gyűlölnek, de nem azért, amit majd te harsogsz. Nem azért utálnak a jóérzésű magyar emberek, mert zsidó vagy. Arra tesznek magasról. Te gyűlölöd a magyarokat, te gyűlölöd ezt az országot. Akkor mi miért ne utáljunk téged? 

Az üldözési mánia az esetedben úértelmezést kap. Te szereted, ha téged üldöznek. 

Sok boldogságot péter!

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/28072/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?