Blogolj!

Belerúgtak a magyarokba

Ma van az ultranagymagyarok sírásnapja!!! Trianon, nemnemsoha, hiszekegyhülyeség! VISSZA (KIS)NAGYMAGYAROSZÁGOT!  ezt írta ki június 4-én, a trianoni diktátum megkötésének évfordulóján az Egymillióan a magyar sajtószabadságért nevű csoport a Facebookra. 

Ha megengedik, akkor először röviden és minden cizellálás nélkül összefoglalom a véleményem: aljas, gerinctelen férgek vagytok!

És akkor most kicsit hosszabban és cizelláltabban. 

Adott ugye egy csoport, aminek az a neve, hogy egymillióan vannak. Nincsenek. 187 ezren vannak. De tulajdonképpen nincsenek annyian, mert ebben a számban néhány ismerősöéén is benne vagyunk, akik csak figyeljük ennek a mocskos netes hordának a tevékenységét. Nem azért nyomtunk tetszik gombot, mert valóban...

A csoport 2010. december 21-én alakult. Nem árt tudni, hogy az alapítója a kábítószeres Juhász Péter, akiből később az Együtt-PM emblematikus figurája lett. Juhász Péter Millája állt Bajnai Gordon mögé a 2014-es választásokon. Összebútorozott Gyurcsány DK-jával, Mesterházy MSZP-jével, Fodor Gábor egyszemélyes Liberális Pártjával. 

Vicc az egész...

Ellenben, amit most tettek, az már valóban több a soknál. Mert jól figyeljünk: a DK, az MSZP, az Együtt Facebook oldala jótékonyan hallgat Trianon évfordulójáró– pedig biztosak lehetnek benne, hogy a nem túl sok szavazójuk egy jó része még a megemlékezések valamelyikén is ott volt. A csend persze még mindig jobb, mint a nyilvánvaló nemzet-utálat. 

Amiben egyébként nemcsak EMS Facebook oldala erős, hanem Szigetvári Viktoré is. A legnagyobb magyar fikázó  szó fizikai és eszmei értelmében egyaránt  június 4-én azt tartotta fontosnak megosztani az olvasóival, hogy Trianon ügyben önvizsgálatot kell tartanunk. 

Lehet. 

Nekik viszont biztos. Mert a nemzeti tragédia gyalázásával még a balosok sem értenek egyet. Ebben biztos vagyok.

1
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/27760/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Mihály Árpád 2016-06-05 22:43:49
integrálatlan galiciai migránsok
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?