Blogolj!

Kiss Lászlóra lecsapott a versenybíró

József

A sors olyan dolgokat produkál, amire az egyszerű ember nem készülhet fel. Ma eltávolították Kiss László nevét a százhalombattai sportuszoda faláról. Nincs ebben semmi különös, várható volt, hogy ez történik majd, mert ennek kellett történnie. 

Jött egy ember vésővel és kalapáccsal a kezében, és szakszerű mozdulatokkal leverte a falról az előtte alaposan odaerősített betűket. Az MTI képet is közölt az eseményről. A szakember fehér pólóban állt neki a munkának, a felsője hátuljára kék betűkkel az nyomtatták, hogy „Versenybíró”.

Kiss Lászlóra lecsapott a versenybíró. 

Fotó: MTI

Talán éppen akkor, amikor az egykori szövetségi kapitány bocsánatot kért egykori áldozatától Takáts Zsuzsától. A korábbi erőszaktevő virágot is vitt egykori áldozatának. Motyogott valamit arról, hogy a büntetés elérte célját és, hogy megpróbált hasznos tagja lenni a társadalomnak. 

Bocsánatot kért, pedig korábban még perújrafelvételről, szinte ártatlanságról beszélt, de Kiss László ma, amikor a nevét eltávolították a battai uszoda faláról beismerte, hogy elkövette 55 évvel ezelőtt azt, amiért nem sokkal később börtönbe került. Volt miért bocsánatot kérnie. Ma már szó sem volt arról, hogy nem történt meg, hogy újra kellene tárgyalni. 

Vége lesz ennek az ügynek is.

De ismerik azt a mondást, ami arról szól, hogy mindig a kutya baszik rá jár a legrosszabbul.

Mert Kiss Lászlónak vége – könnyeket nem sokan ejtenek, talán csak Aczél Endre ír majd még valami bődületes ökörséget az amúgy feltört Facebook oldalára –, ez nem kérdés. Viszont mi lesz a többiekkel? Mi lesz az őt hazugságokkal, Takáts Zsuzsanna halottá nyilvánításával mentegetni próbáló Gyárfás Tamással? Mi lesz bűnbocsánatról papoló Hargitay Andrással, az új szövetségi kapitánnyal? Mi lesz Csapó Gábor vízilabdázóval, aki az eset kapcsán viccelődött egy sort a tévében? Mi lesz a néma cinkosokkal? 

És talán a legfontosabb kérdés: mi lesz az úszással? Az egyik legsikeresebb magyar sportággal, amelyről sokan azt állítják, hogy velejéig romlott. Mert ez a sportág már túl van Kiss Miklós ügyén, amikor az edzőt pedofil zaklatással vádolták meg, amely már megemésztette Szepesi Nikoletta korábbi sportoló botránykönyvét, amely felnőtteknek szólt és bizony volt benne nem egy részlet az uszodai zaklatásokról, feljelentés is született belőle „Kicsi bácsi” ügyében. 

A sportági szövetség elnöke 1993 óta Gyárfás Tamás. 

Az élet azóta aranyérmektől és botrányoktól is hangos. 

Mikor csap le újra a versenybíró? Munkája lenne még, akkor is, ha nem uszodák, hanem csak irodák faláról kell leverni a feliratot.

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/27195/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?