Blogolj!

Takarodjatok haza!

József

Mai hír: „Három nap sem telt el, és máris botrányt okoztak a migránsok a körmendi menekülttáborban. A kézilabdás lányokat megbámuló bevándorlók betörték a befogadó állomással szomszédos sportcsarnok ablakát. A gyerekek szülei félnek, az edzések elmaradnak – írja az ATV, amely már korábban beszámolt róla: a helyiek múlt héten értesültek arról, hogy május 2-án már lakói is lesznek a tábornak.”

Kedves (nem, egyáltalán nem vagytok azok) bevándorlók, akik a lányainkat és asszonyaikat akarjátok zaklatni! 

Takarodjatok vissza oda, ahonnan jöttetek! Nem, nem az anyátokba, hanem az országotokba. Ott azt csináltok, amit akartok, amit a kultúrátok (a mitek?) megenged. Nem elég a segítség amit kaptok (szállás, kaja) még a nőink is kellenének ugye? Tessék szépen hazamenni, oszt otthon nyúlkálni a csador alá. 

Pontosan tudjuk, látjuk, hogy azt hiszitek az egész világ Németország, minden város Köln. Nem, nem az. Ez itt Magyarország, ahol többnyire rend van és mindent megteszünk azért, hogy az is maradjon. 

Vagy éppen itt is lehet ám maradni, csak akkor be kell tartani szabályokat. Például azt, hogy utcán nőket nem inzultálunk, nem fogdosunk, nem erőszakoskodunk. 

Nem túl bonyolult dolog ám! Ez az első szabály, aminek a betartását meg kellene tanulnotok. Aztán majd szép lassan jön majd még néhány. Attól kezdve, hogy nem piszkítunk a buszon és a vonaton, egészen addig, hogy nem robbantjuk fel magunkat az utcán, még akkor sem, ha az baromira vallásos és szórakoztató dolog. 

Ez itt Európa. Viszonylag kulturált hely, egyszerű szabályokkal. Aki ezeket be tudja tartani és a gyerekeit is úgy neveli, hogy ezekhez igazodni kell, az tőlem maradhat is. 

És még mielőtt én lennék a kirekesztő, náci, stb. egy dolgot vizsgáljunk meg. Vajon azok a bevándorlók csinálják a balhét, akik teszem fel a háború elől menekülve a családjukkal érkeztek ide? A kérdés eldöntését az olvasóra bízom.

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/27078/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?