Blogolj!

Egy szakmai tüntetés képe

Tessék, nézzék. Ez az ember állítólag a magyar oktatásért és a gyerekekért tüntet. Nem, cseppet sem gyűlöli a kormányt, a Fidesz-KDNP-t, nem egy fanatikus balliberális. Ő közoktatás, a szép magyar nyelv jobbítója, Gallóné galambocskája, Pukli harcostársa. Egyébként már csak maroknyi agyhalott hiszi azt, hogy az „oktatás-diákok ürüggyel” sikerrel rúg bele a kormányba.

Miért vannak ilyen kevesen? A tüntetők egy része és a ballib média szerint retorzióktól tartanak, megfélemlítették őket. A tüntetők másik része és a ballib média szerint azonban ilyen végtelenül bátor emberek nem félnek semmitől, április 20-án is cirkuszolni fognak.

2
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/26575/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Attila 2016-04-16 18:11:44
ezek a mocskos szájú lázítók takarodjanak a gyermekeink közeléből
Válaszolok
Laszlo 2016-04-15 23:23:28
Az a gond, hogy mi, nemzeti-konzervatív polgárok tétlenül nézzük, hogyan garázdálkodnak a közéletben,az iskoláinkban, ami még rosszabb, gyerekeink fejében a Puklik, a Gallónék és a többi balnáci gazember. Szervezetlenek vagyunk, otthon a fotelban pusmogunk, miközben ezek elfoglalják a teljes nyilvánosságot és a közterületeket is. Álcivil szervezeteik azt a látszatot keltik, mintha valódiak lennének, nekünk pedig se ál-, se valódi. Jó lenne, ha valaki, valakik végre ébresztőt fújnának a mi politikai táborunkban, mert a mostani állapotoknak súlyos kihatásai, következményei lesznek 2018-ban. Ébresztő magyarok!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?