Blogolj!

Gyurcsány osztja az észt. Vagy mit...

A KDSZ – Közgazdászok a Közpolitikában nevű diákszervezet vendégül látja a Corvinus Egyetemen Gyurcsány Ferenc, exminiszterelnököt, a DK alapító-enökét. 

Beszarok. Hihetetlen. 

Tovább megyek, idézet a meghívóból: „Az eseményen aktuális problémákról, Magyarország jelenlegi kihívásairól hallhattok. Mi a helyzet az egészségüggyel, az oktatással, vagy a gazdaság mai irányával? Gyere el és megtudod! 

Az előadás végén pedig a helyszínen feltehetitek az exminiszterelnök Úrnak a kérdéseiteket.”

Beszarok. Elképesztő. 

Gyurcsány Ferenc valóban volt miniszterelnök – meg is bukott. Tényleg megalapította a DK-t – nem is sikerült annyi szavazatot kapniuk a választáson, hogy egy frakciónyi gyurcsányista bejusson a parlamentbe.

Valóban egy sikeres, példaként állítható “politikust” hívtak meg az egyetemre. Akinek hiteles a véleménye, hiszen tudjuk róla, hogy soha sem hazudott. Maximum egyszer. Akkor mondjuk éveken át. 

Nem vitte csődbe az országot – esetleg csak egy kicsit, de lassan, néhány év megfeszített munkájával sikerül kijönni a gödörből. 

Szóval Gyurcsány Ferenc valóban példaként állítható a fiatalok elé. Csak azt tudnám, hogy ki az a hülye, aki meghívta, mert abban nem hiszek, hogy a diákok találták ki. Annál sokkal több esze van még egy gólyának is. 

1
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/26534/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Katalin 2016-04-14 16:14:56
Ami nincs neki abból nagyon nehéz osztogatni.Bizonyára a "KISZ" időkből táplálkozik a nagy önbizalma.











































8
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?